TRACTAMENTS

Centre Dental Sala

El Teu Centre Dental a Sant Sadurni d’Anoia

El teu dentista, el que millor coneix la teva salut dental!

Disposem de servei d’odontopediatria per donar la millor atenció als més menuts de la família, a la nostra clínica de Sant Sadurní d’Anoia, els nens i nenes tenen el seu espai perquè se sentin còmodes quan els toca la visita al dentista.

Al Centre dental Sala a Sant Sadurní d’Anoia, disposem de professionals especialitzats per cada àrea, bolcats a les necessitats dels pacients i formats amb els últims mètodes de l’odontologia per donar solucions òptimes als problemes dentals que els preocupen.

Implants Dentals

Un implant dental és tan senzill com un petit cargol de titani que s’uneix a l’os de la mandíbula o del maxil·lar formant el que serà l’arrel nova de la dent

Implants Dentals

Centre Dental Sala

Implants Dentals

L’odontologia és una especialitat mèdica que s’encarrega de la prevenció, diagnòstic i tractament de malalties de les dents i les genives.

Odontologia general

Centre Dental Sala

Estètica dental

La rehabilitació estètica mitjançant corones ceràmiques suposa una part molt important del nostre treball. La corona dental és una pròtesi fixa que es col·loca sobre una dent danyada.

Estètica Dental

Centre Dental Sala

Endodòncia

L’endodòncia és un tractament que consisteix en l’eliminació del teixit nerviós que causa el dolor. Si necessites una endodòncia, demana cita i t’assessorarem en tot el que necessitis.

Endodòncia

Centre Dental Sala

Neteja dental

La higiene dental és un tractament indolor realitzat per un especialistes, s’elimina el carrall utilitzant l’instrument adequat, després es poleix la dentadura, suavitzant i netejant la superfície de les dents eliminant les taques. Es recomana fer una neteja dues vegades a l’any.

Neteja dental

Centre Dental Sala

Odontopediatria

Els odontopediatres son especialistas en la cura i el tractament de les dents durant la infància.

Odontopediatria

Centre Dental Sala